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EXPLANATION OF TENDER DOCUMENTATION 
 

within the meaning of Section 98 (3) of the Act No 134/2016, on public procurement, as amended 
(hereinafter the “Act”) 

 
 

Name of public contract: 
 

DELIVERY OF MOBILE CAMERAS AND PROVISION OF RELATED SERVICES 
 

Above-the-threshold public delivery contract,  
open procedure (hereinafter the “Public Contract”) 

 
 

Reference number: VZ_2020_A48 
 

 
ID Question Explanation 

1 Form F2020-012248 published on 14.4.2020 in the 
Public Procurement Bulletin states the estimated 
value of the contract at CZK 9,000,000 excluding 
VAT. The estimated value of the contract is no 
longer stated in the tender documentation. 

Is the value of the contract stated in the Public 
Procurement Bulletin also a maximum value? Will 
a supplier who exceeds this value be excluded 
from the tender? 

No. 

The estimated value of the public contract is not 
set by the contracting authority as the 
maximum. 

Exceeding the estimated value of the contract is 
not a reason to exclude the participant. 

 
 
In Prague on 5 May 2020 
 
 
 
 
_______________________________ 
Ing. Jan Paroubek 
in charge of the state enterprise 
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